6 lucrui de ştiu despre alegerea unui sistem de gestionare clienţi

Din ce puncte de vedere trebuie să privim un sistem de gestionare clienţi ca să alegem unul ce sigur va merita banii investiţi? Am adunat cele mai importante lucruri de ştiut înainte de a achiziţiona un astfel de sistem.

6 criterii pe care un sistem de gestionare clienţi profesional le îndeplineşte

 1. Funcționare fiabilă
  Este de neînchipuit ca sistemul să nu fie stabil, considerând că este nevoie de el continuu 8-10 ore pe zi.
 2. Rapiditate
  Tot o cerinţă de bază este rapiditatea sistemului, fiindcă aşa putem economisi cât mai mult timp.
 3. Disponibilitatea sprijinului
  Se poate ca niciodată să nu fie nevoie de ajutorul firmei operatoare a sistemului de gestionare clienţi. Dar dacă totuşi apare o urgenţă, este important să puteţi să sesizaţi problema cât mai repede. De aceea am înfiinţat serviciul de Help Desk care vă stă la dispoziţie chiar şi 24/7.
 4. Flexibilitate
  Una din cele mai des întâlnite probleme este aceea că sistemul de gestionare clienţi poate fi folosit numai într-un fel. Deoarece firma dumneavoastră se dezvoltă continuu, iar nevoile clienţiilor se schimbă, şi sistemul de gestionare clienţi trebuie să se adapteze. Posibilitatea de ajustare a sistemului în concordanţă cu diferitele sarcini ale personalului face munca mai rapidă.
 5. Transparenţă
  Nu numai la sucursalele individuale contează ca angajaţii să poată ajusta sistemul. Un sistem de gestionare clienţi profesional poate şi să modifice setările tuturor sucursalelor simultan, de la sediu. Asta înseamnă că dacă dumneavoastră faceţi o modificare în sistem în Budapesta/Bucureşti, atunci, în timp de câteva secunde, aceasta să poată fi vizibilă în sucursalele din Siofok/Braşov, Kecskemet/Timişoara sau chiar Londra.
 6. Estetică
  La experienţa clientului se adaugă şi echipamentele care distribuie bilete de ordin. Dacă la un producător high-tech de laptopuri, clientul trebuie să-şi aştepte rândul strângând în mână bileţele, acest lucru nu-l va convinge nici de seriozitatea firmei, nici de calitatea produselor. O aplicaţie profesională cu un design atent ales este o soluţie mult mai elegantă la problema distribuirii numerelor de ordin.

Atunci când solicitaţi o ofertă de la o firmă operatoare de sisteme de gestionare clienţi, ţineţi cont de aceste puncte ca astfel să vă alegeţi serviciul cu cel mai bun raport calitate-preţ.